Info linija 011/23-93-490 Besplatna dostava (min. 3500 rsd do 2kg)

dr Colić

Sortiraj:

Dr Colić govori o svom brendu:

"Mi smatramo da naši klijenti zaslužuju najbolje, svaki dan, kao i da naši preparati pre svega treba da pružaju vidljive rezultate. Prateći trendove fitofarmacije i koristeći pažljivo birane kozmetičke aktivne supstance, „Dr Colić“ kozmetika predstavlja širok spektar preparata za negu lica, tela i kose. U svom dugogodišnjem medicinskom radu, identifikovali smo najefikasnije sastojke, koji su kroz proces visoke tehnologije proizvodnje pretočeni u pristupačne kozmetičke preparate za svakodnevnu negu vase kože. Svi naši proizvodi su bez parabena, i pre svega podržavaju prirodnu aktivnost kože, njeno zdravlje i očuvanje vitalnosti."

Dr Colić maska za lice 2u1 hidrantna

Dr Colić maska za lice 2 U 1 HIDRANTNA MASKA VITAL...

Dr Colić maska za lice 2u1 ant-age

Dr Colić maska za lice 2 U 1 ANTI - AGE MASKAzateže kož...

Dr Colić maska za lice 3u1 premium

Dr Colić maska za lice 3 U 1 PREMIUM MASKA hrani k...

Dr Colić krema dnevna

Unapređena dnevna krema sa hijalurnoskom kiselinomSadrž...

Dr Colić krema noćna

Unapređena noćna krema sa hijalurnoskom kiselinomHrani,...

Beauty therapy

Koža se sa godinama menja, gubi elastičnost i tonus, i pojavljuju se bore. Zato je aktivna nega kože ključ održanja mladalačkog izgleda i svežine. Odložite lifting uz Dr Colić Beauty Therapy kolekciju, kreiranu sa hijaluronskom kiselinom.

Hijaluronska kiselina je sastavni deo potkožnog vezivnog tkiva. Ova supstanca u koži deluje kao sunđer koji upija vodu, povećava svoju zapreminu i tako daje volumen neophodan za zdrav i blistav izgled kože. Mlada koža sadrži obilne količine hijaluronske kiseline. Starenjem se sve više smanjuje proizvodnja ove supstance, a posledica je gubljenje tonusa, pa koža deluje dehidrirano i dolazi do nastanka bora.

Važno je na vreme nadoknaditi gubitak hijalurona, kako bi se zaustavio proces starenja.

Upravo iz tog razloga, u Dr Colić Beauty Therapy kolekciji se hijaluronska kiselina koristi kao glavna aktivna komponenta u preparatima za negu kože, dok svaki preparat uz nju sadrži i još neki sastojak posebno prilagođen tretiranoj zoni. Odaberite pravi preparat za sebe i odložite lifting.