dr Colić

Sortiraj:

Dr Colić govori o svom brendu:

"Mi smatramo da naši klijenti zaslužuju najbolje, svaki dan, kao i da naši preparati pre svega treba da pružaju vidljive rezultate. Prateći trendove fitofarmacije i koristeći pažljivo birane kozmetičke aktivne supstance, „Dr Colić“ kozmetika predstavlja širok spektar preparata za negu lica, tela i kose. U svom dugogodišnjem medicinskom radu, identifikovali smo najefikasnije sastojke, koji su kroz proces visoke tehnologije proizvodnje pretočeni u pristupačne kozmetičke preparate za svakodnevnu negu vase kože. Svi naši proizvodi su bez parabena, i pre svega podržavaju prirodnu aktivnost kože, njeno zdravlje i očuvanje vitalnosti."

Dr COLIĆ maska za lice 2u1 hidrantna

Dr Colić maska za lice 2 U 1 HIDRANTNA MASKA VITAL...

Dr COLIĆ maska za lice 2u1 ant-age

Dr Colić maska za lice 2 U 1 ANTI - AGE MASKA zateže ko...

Dr COLIĆ maska za lice 3u1 premium

Dr Colić maska za lice 3 U 1 PREMIUM MASKA hrani k...

Dr COLIĆ Pure krema za uklanjanje fleka na koži

Dr Colić Pure krema snažno deluje na uklanjanje pigment...

Dr COLIĆ Antirid 15ml

Dr Colić Beauty Therapy antirid obezbeđuje intenzivnu h...

Dr COLIĆ SENSITIV DNEVNA KREMA SA HIJALURONSKOM KISELINOM

Možemo slobodno reći da Sensititive dnevna krema, sadrž...

Dr COLIĆ dnevna krema 50ml

Dr Colić dnevna krema 50ml unapređena dnevna krema sa h...

Dr COLIĆ SENSITIV NOĆNA KREMA SA HIJALURONSKOM KISELINOM

Nega kože tokom noći je podjednako bitna, kao i dnevna ...

Dr COLIĆ noćna krema 50ml

Dr Colić noćna  krema 50ml  unapređena noćna ...

Beauty therapy

Koža se sa godinama menja, gubi elastičnost i tonus, i pojavljuju se bore. Zato je aktivna nega kože ključ održanja mladalačkog izgleda i svežine. Odložite lifting uz Dr Colić Beauty Therapy kolekciju, kreiranu sa hijaluronskom kiselinom.

Hijaluronska kiselina je sastavni deo potkožnog vezivnog tkiva. Ova supstanca u koži deluje kao sunđer koji upija vodu, povećava svoju zapreminu i tako daje volumen neophodan za zdrav i blistav izgled kože. Mlada koža sadrži obilne količine hijaluronske kiseline. Starenjem se sve više smanjuje proizvodnja ove supstance, a posledica je gubljenje tonusa, pa koža deluje dehidrirano i dolazi do nastanka bora.

Važno je na vreme nadoknaditi gubitak hijalurona, kako bi se zaustavio proces starenja.

Upravo iz tog razloga, u Dr Colić Beauty Therapy kolekciji se hijaluronska kiselina koristi kao glavna aktivna komponenta u preparatima za negu kože, dok svaki preparat uz nju sadrži i još neki sastojak posebno prilagođen tretiranoj zoni. Odaberite pravi preparat za sebe i odložite lifting.