Durex

Sortiraj:


Durex ima 75 godina iskustva u proizvodnji prezervativa. Svi prezervativ su rezultat proverenog i ispitanog procesa.

Durex kondomi classic 3 komada

Durex kondom classic:širina 56mmEasy-on oblik- k...

Durex kondomi B close 3 komada

Durex kondom B close:širina 56mmEasy-on oblik- k...

Durex kondomi feel thin 3 komada

Durex kondom feel thin:širina 56mmEasy-on oblik-...

Durex kondomi feel ultra thin 3 komada

Durex kondom Feel ultra thin:širina 52mmultra ta...

Durex kondomi Love 4 komada

Durex kondom Love:širina 56mmEasy-on oblik- kond...

Durex kondomi Taste me 3 komada

Durex kondom Taste me:širina 56mmEasy-on oblik- ...

Durex kondomi Tickle me 3 komada

Durex kondom Tickle me:širina 53mmEasy-on oblik-...

Durex kondomi Mutual Pleasure 3 komada

Durex kondom Mutual Pleasure:širina 56mmEasy-on ...

Durex kondomi classic 12 komada

Durex kondom classic:širina 56mmEasy-on oblik- k...

Svi imamo svoju omiljenu vrstu kondoma. 

Za mnoge je sigurnost najvažnija.

      Neki žele tanji, za osjećaj što veće bliskosti, dok drugi preferiraju kondome s naborima ili tačkaste kondome za ekstra osetljivost. Verovatno svatko ima svoju najdražu vrstu kondoma, ali zasigurno je dobro ponekad eksperimentirati i probati nešto novo, dok istovremeno znamo da smo zaštićeni od infekcija i trudnoće.

Kondomi mogu u potpunosti promieniti vaše seksualno iskustvo - za intenzivan seks, dodatnu osetljivost, osećaj udobnosti i potpune slobode, ili pružanje novog iskustva i zbližavanje vas kao para. A možda i sve navedeno!

Zapamtite, to što vama odgovara, možda ne odgovara u istoj meri i vašem partneru. Postoje razne vrste, u raznim veličinama, oblicima, drugačije debljine i čvrstoće, različitih materijala, teksture i vlažnosti. Kako bismo vam pomogli da odaberete omiljenu kategoriju, pripremili smo šest varijanti koje bi vas mogle oduševiti – izaberite kondom koji odgovara upravo vama!


Energetic

Ako će vam biti potrebna ciela noć ili pak kraća energična seansa, verovatno imate potrebu za većom zaštitom. Durex Extra Safe malo su deblji od naših standardnih kondoma - za dodatni osećaj sigurnosti.

Intimate

Još tanji, za veću povezanost i intenzivnu bliskost. Durex proizvodi tri tanka kondoma: Feel Thin, Feel Ultra Thin i Feel Intimate - jako su tanki i dodatno lubriofikovani. Pomažu u izmeni telesne topline između partnera, kako biste osetili svaki pokret, trzaj i osećaj.

Tasty

Kondomi voćnog okusa čine oralni seks zabavnijim i sigurnijim. Isprobajte “Durex Taste Me” kondome s ukusom banane, jagode, narandže ili jabuke - za dodatni ukus na usnama.

Stimulated

Kondomi s naborima pojačavaju intenzitet za oba partnera. Tačkice i nabori stimulišu područja na nove i uzbudljive načine. Zbog različite teksture, ove kondome možete doživeti i kao uzbudljivu seks igračku. Sve ovo možete dobiti u nekoliko različitih verzija: Durex s naborima Tickle Me ili Plesure Me - kondom koji kombinira nabore i točkice, za dvostruko zadovoljstvo.

Experimental

Svi su kondomi lubrifikovani, što je bitno kako bi se sprečilo pucanje kondoma, ali i olakšala penetracija. Želite li podijeliti novo iskustvo, ovi lubrikanti mogu pojačati senzualnost.

              

   Besplatna dostava

Besplatna dostava za porudžbenice preko 4000 rsd

Načini plaćanja

Online plaćanje ili prilikom preuzimanja paketa

Ino pošiljke

Moguće slanje paketa u sve zemlje sveta DHL službom

Sigurna kupovina

Sigurna online kupovine posredstvom AllSecure sistema