Info linija 011/23-93-490 Besplatna dostava (min. 3500 rsd do 2kg)

ESI BGB Italiana

Sortiraj:

Kompanija BGB ITALIANA d.o.o, Beograd, osnovana je 1991. godine i od 2001. godine je distributer i zastupnik kompanije ESI s.p.a. iz Italije.

Dugogodišnje iskustvo i partnerstvo sa italijanskim proizvođačima, omogućava nam da odaberemo najkvalitetnije i proverene dijetetske suplemente, kozmetičke preparate i medicinska sredstva.

Svi preparati koje imaju u ponudi su upisani u bazu podataka Ministarstva zdravlja.

ESI GinkgoMax Duo pak

GinkgoMax Duo pak je pakovanje od 2 kutije od po 30 tab...

Erbaven fresh gel

Erbaven gel je bogat prirodnim aktivnim sastojcima iz e...

Erbaven retard tablete a30

Redovnom upotrebom otklanjaju tegobe prošir...

Normolip 5 forte 30 kapsula

Normolip 5 forte je preparat koji sadrži 5 prirodnih ak...

NO DOL MAX tablete

Dijetetski dodatak koji poboljšava pokretljivost...

Kompanija ESI s.p.a je, već 40 godina, jedan od vodećih evropskih proizvođača dijetetskih dodataka ishrani, fitoterapijskih i kozmetičkih proizvoda. Osnovao ju je sadašnji predsednik, Antonio Maria Galleano, 1975. godine. 

 

Fabrika se nalazi u Albisola Marini, kod Savone (Italija), i prostire na 19.000 kvadratnih metara, od čega je 10.000 kvadratnih metara namenjeno proizvodnim pogonima, a preostali deo se koristi u administrativne i komercijalne svrhe.

 

Kompanija posluje u potpunosti u skladu sa normativima HACCP sistema, garantujući da se proizvodnja, skladištenje proizvoda i njihov transport sprovode u skladu sa svim važećim propisima. Pored toga, ESI kompanija ima i 9001 ISO SERTIFIKAT, koji garantuje UKUPNI KVALITET proizvoda, počevši od planiranja, do proizvodnje i komercijalizacije.