Info linija 011/23-93-490 Besplatna dostava (min. 3500 rsd do 2kg)

La Roche - Posay

Sortiraj:

Rezultat kombinacije termalne vode izuzetnih svojstava i jedinstvene ekspertize stručnjaka za osetljivu kožu, partnera dermatološkog laboratorija La Roche-Posay, sa 25.000 dermatologa širom sveta. To je čitava jedna zajednica nastala iz 40 godina dugog odnosa koji prerasta svakodnevnu brigu za osetljivu kožu. Saradnja na ekskluzivnim kliničkim ispitivanjima koja objedinjuje dermatološku ekspertizu I doprinosi neprestanoj edukaciji i društveno odgovornom radu... iz dana u dan stvaramo bolji život za ljude sa osetljivom kožom usko sarađujući sa ovim stručnjacima za negu kože.

LRP termalna voda 150g

La Roche Posay termalna voda namenjena je za osvež...

LRP CICAPLAST Baume B5 40ml

La Roche Posay CICAPLAST Baume B5 predstavlja balz...

LRP KERIUM DS krema 40ml

La roche Posay KERIUM DS krema predstavlja umirujuću ne...

LRP LIPIKAR ulje 200ml

La Roche Posay ulje predstavlja ulje za pranje tela koj...

LRP CICAPLAST Baume B5 100ml

La Roche Posay CICAPLAST Baume B5 predstavlja balzam ko...

LRP EFFACLAR DUO(+) gel-krema

La Roche Posay EFFACLAR DUO(+) gel-krema predstavlja ko...

LRP LIPIKAR SYNDET 400ml

La Roche Posay LIPIKAR SYNDET predstavlja kremasti gel ...

LRP LIPIKAR BAUME AP+ 400ml

LRP LIPIKAR BAUME AP+ predstavlja balzam koji jača lipi...

Razumeti potrebe i naći rešenja


Cilj LRP proizvoda je, da pomognu dermatolozima u smanjivanju doza, poboljšaju usklađenost pa čak i smanje određene nuspojave na koži uzrokovane medicinskim tretmanima. Stvaranje takvih formula, savršeno prilagođenih potrebama dermatologa prema efikasnosti, toleranciji i kozmetičnosti, podrazumeva uspostavljanje veoma uske saradnje sa njiima i to u svakoj etapi dizajniranja proizvoda, od prepoznavanja potrebe do pozicioniranja.

Preko 30 godina, La Roche-Posay radio je sa dermatolozima širom sveta da bi stvorio proizvode za negu kože i make up koji zadovoljavaju njihove potrebe i zahteve. La Roche-Posay ih takođe podržava u njihovim treninzima i njihovoj ulozi brige za pacijente, kroz brojne akcije uključujući edukativne radionice za pacijente i dane zaštite od raka kože.