Info linija 011/23-93-490 Besplatna dostava (min. 3500 rsd do 2kg)

PULANNA

Sortiraj:

PULANNA je prirodna kozmetika, karakterise je gelasto-kremasta struktura. Proizvodi se u EU po recepturi tradicionalne kineske medicine. Sve kreme sadrze zen-sen. Aktivne supstance se dobro resorbuju sto dokazuje izgled koze vec nakon prvog nanosenja kreme.

PULANNA kozmetika je dosta puta nagradjivana za njen visoki kvalitet i tehnoloski postupak proizvodnje. Sedam medjunarodnih nagrada je proslavilo Pulanu u inostranstvu, ukljucujuci i zlatne medalje na 17. 18. 20. i 22. Medjunarodnom sajmu kozmetike i farmacije.

Pulanna je bila i sponzor manifestacije 57. i 59. Miss World.

PULANNA GINSENG SERUM

Čini kožu glatkom i mladalačkom.Sadrži divlji žen&scaro...

PULANNA linija krema ima 5 kolekcija.

1. PHYTO-SILVER KOLEKCIJA (SREBRNA)

  • Srebro je poznato kao najdelotvorniji prirodni antiseptik i sterilizator.Koristi se u borbi sa koznim bolestima i uzrocnicima problema koze. Regulise sekreciju sebuma. U sadejstvu sa drugim prirodnim sastojcima, srebro u ovim proizvodima ima ulogu antiseptika, koji cisti, revitalizuje kozu, umanjue stvaranje akni i usporava proces starenja koze.
  • Namenjena je za negu mladje i problematicne koze.

2. BIO-GOLD KOLEKCIJA (ZLATNA)

  • Kolekcija je na bazi 24-karatnog zlata u organskoj formi. Ogransko zlato se dobro resorbuje i vezuje u celijama koze, gde pojacava mikrocirkulaciju i metabolizam i omogucava pojacanu ishranu koze, sto dovodi do efekta popunjavanja.Koza postaje glatka, zategnuta, sa mladalackim tonusom.
  • Hidartatne kreme i namenjene su za zreliji tip koze. 

3. KOLAGEN KOLEKCIJA

  • Kolekcija je napravljena od kolagena, elastina i hijaluronske kiseline.
  • Intezivno hrani, regenerise poboljsava elasticnos, depigmentaciju i podmladjuje zrelu kozu.
  • Namenjena je za negu zrele koze preko 45 godina.

4. GINSENG (ZEN-SEN)

5. KAVIJAR