Info linija 011/23-93-490 Besplatna dostava (min. 3500 rsd do 2kg)

Čajevi

Sortiraj:


Čajevi su se nekada koristili kao sredstvo lečenja. Danas, se ne koriste za izlečenje bolesti, već za smanjivanje tegoba i bolova. Preporučujemo da prvo probate svoje tegobe da umirite čajem pre nego što se odlučite za upotrebu lekova. Lista primene čajeva je veoma velika. Ovi darovi prirode mogu da umanje bolove, smanje stres, poboljšaju vaši munitet, da izleče grip i prehladu, neki se koriste za bubrežne bolesti, protiv depresije itd.. Pre upotrebe čaja, potrebno je prvo posavetovati se sa lekarom u vezi načina primene čaja, dužine upotrebe i sl. 

Čaj od lista peršuna 50g - Institut Josif Pančić

PERŠUN     Latinski naziv i famil...

Čaj od lista žalfije 50g- Institut Josif Pančić

ŽALFIJALatinski naziv i familija :    Salvia ...

Čaj lista pitome nane 50g- Institut Josif Pančić

PITOMA NANALatinski naziv i familija :    Men...

Čaj od lista maslačka

Latinski naziv i familija :    Taraxacum ofic...

Čaj od cveta kamilice 50g - Institut Josif Pančić

KAMILICA     Latinski naziv i familija :...

Čaj od korena maslačka

Latinski naziv i familija :    Taraxacum ofic...

ZODEKS ČAJ

Zodeks čaj je namenjen održavanju fiziološke fun...

 • 1599 RSD
 • 2000 RSD
UNIVERZALNI ZAGIN ČAJ -filter kesice

Univerzalni Zagin čaj sadrži 27 biljaka i preporučuje s...

UNIVERZALNI ZAGIN ČAJ

Univerzalni Zagin čaj sadrži 27 biljaka i preporučuje s...

  U našoj ponudi možete naći:


  1. Čaj od peršuna- koji je jako dobar za izlučivanje tečnosti iz organizma, ublažavanje grčeva, kao i bubrežnih problema. U narodnoj medicini se koristi radi suzbijanja menstrualnih bolova, artritisa i gihta. Ukoliko imate problema sa bubrezima ili ste trudnica, pre upotrebe ovog čaja, posavetujte se sa lekarom.
  2. Čaj od žalfije- se koristi kod upale grla, promuklosti, upale unutrašnjih organa, a može se koristiti i za vaginalno ispiranje jer je antibakterijski. Takođe, mogu ga koristiti osobe koje imaju problem prekomernog lučenja znoja. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Ovaj čaj ne treba piti duže od dve nedelje.
  3. Čaj od pitome nane- sastojci  lista pitome nane se koriste radi ublažavanja grčeva, kao sredstvo za umirenje, koristi se kako bi olakšao varenje i radi ublažavanja žučnih tegoba. U našoj medicini se nana odavno primenjuje. Ona je prava narodna biljka koja služi i radi sprečavanja glavobolje, upale sinusa, a i za lepši san i mirnu noć.
  4. Čaj od cveta kamilice- kao i nana, primena čaja od cveta kamilice u našoj narodnoj medicini ima veoma dugu istoriju. Čaj od cveta kamilice se koristi kod raznih zapaljenja kože i sluzokože, kod ekcema i opekotina, koristi se kao antiseptik i za umirenje. Kod trudnoće i dojenja se ne preporučuju velike doze ovog čaja.
  5. Zodeks čaj- ovaj čaj se koristi radi održavanja zdravih mokraćnih kanala. Njime se ispiraju mokraćni kanali i čiste se od bakterijskih infekcija i upale. Može se koristiti i za izbacivanje peska ili kamena iz bubrega. Za primenu Zodeks čaja tokom trudnoće ili dojenja, kao i primene ovog čaja kod dece mlađe od 12 godina, treba se posavetovati sa lekarom pre upotrebe.
  6. Univerzalni Zagin čaj- ovaj čaj ima višestruku primenu. On sadrži 27 biljaka i obično se koristi za čišćenje krvi, kod mioma i cisti, poboljšava potenciju i plodnost, čisti urinarne kanale itd…