• Kako da uklonite neželjene dlačice?

    • 29.08.2019
    Kako da uklonite neželjene dlačice?

    Pored celulita za koji se kaže da je neprijatelj skoro 90 procenata ženske populacije, tu je i problem neželjenih dlačica po telu koje se posebno uočavaju tokom letnjih meseci. Zimi to i nije toliki problem jer su tu dugi džemperi i pantalone, ali kako iskočimo iz tih slojeva garderobe ti „nedostaci” postaju vidljiviji. S tim u vezi valja razmisliti o načinima njiihovog uklanjanja. 

    Metode za njihovo uklanjanje su raznovrsne, a za koju ćete se odlučiti isključivo zavisi od vas, odnosno šta je to što vama najviše prija i odgovara. 

    Brijanje

    Najlakši način da se oslobodite dosadnih dlaka jeste brijanje. Međutim, korišćenjem ove metode ne uklanjate koren dlake već se one skidaju samo površinski. To znači da ćete radnju ponoviti za dva ili tri dana. Negativne strane koje se prepisuju brijanju su i moguća iritacija kože i potencijalna posekotina. Uglavnom je ovo metoda koja se koristi kada smo u stisci sa vremenom. 

    Epilacijom lasera protiv dlačica 

    Epilacija laserom ubraja se u neinvazivne metode koja vodi do trajnog uklanjanja malja. Da bi efekat bio upotpunjen tretman se mora ponoviti više puta. Metoda se preporučuje za manje delove zahvaćene dlakama poput brade ili nausnica. Međutim, metoda nije povoljna za novčanik i spada u skuplje tretmane za uklanjanje dlačica. 

    Kreme za depilaciju

    Na tržištu postoji veliki broj krema za depilaciju koje mogu biti dobar saveznik u borbi protiv dosadnih dlaka. To je potpuno bezbolna metoda i u poređenju sa brijanjem dlake ne rastu toliko često. 

    Depilacija – dugotrajno rešenje

    Dugotrajnije rešenje kada ste mirne minimum tri nedelje jeste depilacija. Ume da bude bolna, ali to je samo u početku. Njena prednost jeste što se dlačice uklanjaju iz korena. Problem jeste što morate da sačekate da narastu do 5 milimetara, što je tokom letnjih perioda malo veći problem.

    LYCIA trake za depilaciju

    To su i trake za depilaciju lica pošto se i na licu mogu pojaviti dosadne dlačice. LYCIA trake ne sadrže boje i konzervanse. Preporučuju se za depilaciju normalne kože lica. Sadrže pčelinji vosak, koji obuhvata dlake i odstranjuje ih iz korena, i ulje jojobe koje deluje umirujuće na kožu. Pored ovih traka namenjenih za normalan tip kože mogu se naći i trake za sve tipove kože koje sadrže prirodni vosak i predstavljaju pravi „prirodni dodir“ za lice. 

    UNIDEPIL vosak za depilaciju

    Pomenimo i UNIDEPIL vosak za depilaciju koji efikasno uklanja malje sa lica ili tela. 

    On usporava ponovni rast dlaka, lagano sužava pore. Primena je jednostavna. Vosak se 

    rastopi u svojoj posudi na slabom izvoru toplote, a zatim se ostavi da se malo ohladi. Nanosi se dugim uzanim trakama, debelim 3 mm u pravcu rasta malja sa priloženom lopaticom. Čim se vosak stvrdne na koži, treba ga skinuti jednim hitrim potezom ruke u suprotnom smeru od rasta malja.

    Problem neželjenih dlačica nije samo neprijatelj žena već i velikog broja muškaraca. Zahvaljujući velikom broju tehnika i metoda dosadne dlake se mogu eliminisati. Pronađite ono što vašoj koži odgovara i dočekajte letnju sezonu spremno. 

    Besplatna
    dostava

    Besplatna dostava
    za porudžbenice
    preko 5000 rsd

    Načini
    plaćanja

    Online plaćanje
    ili prilikom
    preuzimanja paketa

    Ino
    pošiljke

    Moguće slanje
    paketa u sve zemlje
    sveta DHL službom

    Sigurna
    kupovina

    Sigurna online
    kupovine posredstvom
    AllSecure sistema

    Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
    • Obavezni
    • Trajni
    • Statistika
    • Marketing