• O nama

  Apoteka Magistra Živanović, osnovana je 2011. godine. Naš tim profesionalaca se svakoga dana stručno usavršava kako bi na najbolji mogući način odgovorili svom pozivu.

   

  BRINITE O SEBI, A MI ĆEMO O VAMA

   

  CILJ: Kao prvobitan cilj naše ustanove postavili smo prevenciju bolesti i očuvanje ljudskog zdravlja. Pa upravo krećući se ka tom cilju, naše ljubazno i profesionalno osoblje će uvek biti voljno da Vas informiše o najsavremenijim medicinskim sredstvima/lekovima za prevenciju ili lečenje.

  MISIJA: Kvalitetnim i predanim radom i stalnim usavršavanjem želimo da možda malim ali hrabrim iskorakom, pokažemo našim sugrađanima da smo profesionalci u službi Vašeg zdravlja i zdravlja Vaše porodice. Tu smo da ponudimo uslugu PLUS.

  VIZIJA: Da Vas ohrabrimo da nam se obratite, popričate sa nama, da nam pomognete da za Vas pronadjemo preparat koji će Vam zaista pomoći. Jer samo zajedno možemo očuvati zdravlje i prevenirati bolest.

  Asortiman naše apotekarske ustanove je koncipiran tako da u potpunosti može da zadovolji potrebe svih naših klijenata. 

  Apoteka Magistra Živanović nosi znak Apoteke PLUS  A+ i predstavlja podršku više i poseban način brige o korisnicima usluga apoteka.

  Znak A+ može imati samo apoteka koja je svojim dosadašnjim radom dokazala da joj misija poslovanja BOLJI KVALITET VAŠEG ŽIVOTA.

   

  Posebne pogodnosti:

  • PROGRAM LOJALNOSTI-KARTICA ZDRAVLJA
   Saznajte više o pogodnostima koje obezbeđuje KARTICA ZDRAVLJA  u vašoj najblizoj apoteci i postanite privilegovani.
   Dozvolite da zajedno brinemo o Vašem zdravlju.
   USKORO I ONLINE KARTICA ZDRAVLJA
  • USLUGA PLUS- stručno formiranI programi namenjeni određenim kategorijama stanovništva sa specifičnim zdravstvenim potrebama. Svi programi prate uputstva iz Nacionalnih smernica za farmaceute i nešto mnogo važnije – prate VAS, uzimajući u obzir specifičnosti Vašeg ukupnog zdravstvenog stanja.
  • LJUDI PLUS
   Vlasnici i zaposleni u Apotekama PLUS daju krv i nagrađuju sve dobrovoljne davaoce krvi  s 5% popusta.
   Pravo na popust ostvaruju svi koji su dali krv u prethodnih godinu dana i oni koji su dali krv više od deset puta u bilo kom periodu. Potrebno je dati na uvid ličnu kartu i knjižicu dobrovoljnog davaoca krvi. Ponuda se odnosi na proizvode koji nisu na akciji.
   Podržavamo humanost!

  MESEČNA PONUDA (Preuzmite PDF katalog)

   

   

  Čekate bebu ili ste je već dobili? Čestitamo i poklanjamo!

   

  U želji da pomognemo roditeljima u zahtevnoj prvoj godini života bebe, napravili smo poklon projekat Roditelj PLUS, koji prati niz različitih pogodnosti!

  Već sam ulazak u projekat Roditelj PLUS donosi brojna iznenađenja. Prvo je poklon torba za kolica, takvog dizajna da može odgovarati i dečacima i devojčicama. Kad se otvori torba, slede sledeća iznenađenja. Torba je puna poklona i uzoraka koji mogu biti od velike koristi baš u prvim mesecima! 

  U torbi za kolica se nalaze i brošura sa 40 vaučera za kupovinu sa popustima do 30% i knjiga na čak 90 strana, puna vrednih saveta za zdravlje bebe i roditelja. Tu možete pročitati kako se neguje dete kad ima temperaturu, sor, grčeve, dijereju, ojed, osip, atopijski dermatitis … Kako se neguje nos bebe, oči, zubi koji niču, šta je važno za izbor pelena i probiotika, kao i suplemenata. Majke mogu naći inspiraciju i motivaciju za dojenje u nekoliko tekstova na tu temu, ali i da saznaju šta da rade kad se prehlade, kako da neguju intimno područje posle porođaja, da pomognu svojoj bebi da bude pametnija, pređe na nemlečnu ishranu, kako da se klone pesticida i koji je rizik od njih po bebe itd.

  Zapravo, uz program Roditelj PLUS, roditelji imaju priliku da opuštenije i sigurnije donose odluke o izboru adekvatnih proizvoda za negu bebe, naročito ako je prva u porodici. Čitajući knjigu, saznaće na šta treba da obrate pažnju, šta neki proizvod čini kvalitetnim itd. Isprobavajući i koristeći poklone iz torbe moći će i lično da se uvere u kvalitet proizvoda, a onda i da ih kupe uz veliki popust uz pomoć vaučera, ako se za njih opredele.

  Kasnije, svakog meseca će se ukazivati prilika za povoljniju kupovinu, kako proizvoda predstavljenih u torbi, tako i nekih drugih proizvoda, u okviru posebno osmišljene akcije koja će važiti ekskluzivno za učesnike Roditelj PLUS programa. Roditelji koji su ostavili svoj mejl pri preuzimanju poklon torbe će dobijati informaciju o ekskluzivnim ponudama za Roditelje PLUS, ali i nove savete.

   

  Kako do poklon torbe za kolica?

  Pravo na učešće u programu Roditelj PLUS ima roditelj koji je ušao u program lojalnosti Kartica zdravlja Apoteke PLUS i sakupio 50 bodova, još tokom trudnoće ili nakon rođenja bebe.

  Za otvaranje Kartice zdravlja, dovoljno je popuniti formular u nekoj od Apoteka PLUS. Bodovi se skupljaju već od prve kupovine. Za sto dinara se dobija jedan bod, a mogu se skupljati i na drugi način, o čemu se informacija može dobiti u samoj apoteci.

  Naravno, kao i svi drugi korisnici usluga apoteka sa znakom Apoteka PLUS, roditelji mogu koristiti i druge akcije i popuste. Veliki broj njih će se oslanjati upravo na Karticu zdravlja i važiti samo za one koji je imaju. Program lojalnosti inače funkcioniše tako da se, uz sakupljenih 100 bodova na Kartici zdravlja, ostvaruje pravo na vaučer od 500 dinara za kupovinu u samoj apoteci.

  Informacije o popustima koji važe za učesnike programa Roditelj PLUS, ali i o drugim akcijama, se mogu naći u mesečnicima Apoteke PLUS, čiji veliki deo čine tekstovi sa aktuelnim savetima. Za sve koji više vole da listaju magazine u svojim rukama, na raspolaganju su primerci u samim apotekama. Na stranici “mreža apoteka” se nalaze adrese svih apoteka, a potraga za najbližom apotekom se može olakšati odabirom odgovarajućeg grada.

  Partneri projekta Roditelj PLUS

  Realizaciju projekta Roditelj PLUS podržalo je deset kompanija: Farlin, Galenika, Hemofarm, Kibid, Pharmanova, Proton, Sebamed, Simbex, Sodimed i 4you pharma.

   

  Partneri sajta
  Udruženje ŠANSA ZA RODITELJSTVO i ZU Apoteka magistra Živanović imaju potpisan protokol o saradnji koji podrazumeva da aktivni članovi udruženja šansa za roditeljstvo ostvaruju 5% popusta na lekove namenjene IVF-u i 10% popusta na nelek namenjen IVF-u.

   

   

  Besplatna
  dostava

  Besplatna dostava
  za porudžbenice
  preko 4000 rsd

  Načini
  plaćanja

  Online plaćanje
  ili prilikom
  preuzimanja paketa

  Ino
  pošiljke

  Moguće slanje
  paketa u sve zemlje
  sveta DHL službom

  Sigurna
  kupovina

  Sigurna online
  kupovine posredstvom
  AllSecure sistema

  Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing