• Lep osmeh pokazatelj zdravlja

    • 22.12.2023
    Lep osmeh pokazatelj zdravlja

    Da li je holivudski osmeh rezervisan samo za zvezde sa crvenog tepiha? Naravno da nije i da danas svako može biti vlasnik neodoljivog osmeha. Zahvaljujući novitetima beli i pre svega zdravi zubi izazivaće oduševljenje. Naziv “Hollywood smile” potiče iz Amerike, a radi se o trendu koji je nastao 40-ih godina prošlog veka.

    Mnogi holivudski glumci su želeli da imaju savršene osmehe, i tada su  bele pločice lepili na zube kako bi dobili belji i lepši osmeh. Ovo je naravno bilo kratkotrajno rešenje, jer bi te pločice na zubima stajale svega nekoliko časova. Vizuelni efekat nije izostajao, ali svakako da je bilo naporno neprestano lepiti pločice iz dana u dan. Danas ovaj tretman podrazumeva kompletnu rekonstrukciju gornje i donje vilice, a sve to u cilju dobijanja željenog osmeha. Kod nekih pacijenata je prvo potrebno potpuno ispraviti zube, pa tek onda raditi na njihovom izbeljivanju.

    Hollywood smile – lep osmeh koji vam daje samopouzdanje

    Pošto je u pitanju totalna promena vilice, za tretman “hollywood smile” cena je visoka, ali rezultati nakon procedure, svakako su vredni tog novca. Kod pacijenata je potrebno ugraditi nekoliko zubnih implanata, zatim staviti krunice, koje garantuju dug vek trajanja. Ako želite da dobijete najbolji kvalitet za proceduru “hollywood smile” cena je retko kada ispod 5000 evra. Ipak samopouzdanje će vam porasti, i sigurno nećete zažaliti kada vidite krajnji rezultat.

    Naravno, umesto cirkonijumskih krunica, možete izabrati tradicionalne metalokeramičke krunice, ali njihov vek trajanja je znatno kraći. Prilikom ugradnje zubnih implanata, uglavnom stomatološke ordinacije daju doživotnu garanciju na njih. Kada su u pitanju bezmetalne krunice, one vam mogu trajati jako dugo uz pravilnu oralnu higijenu. Period u kom može da se dođe do željenih rezultata zavisi od stanja zuba pacijenta i lečenja koje je potrebno, a sve to naravno utiče na konačnu cenu.

    Stomatološka ordinacija

    Izbor stomatologa koji vam uliva poverenje i kod koga se osećate sigurno je verovatno jedan od prvih kriterijuma prilikom izbora stomatološke ordinacije.

    Sa modernom opremom, stručnim timom i individualnim pristupom svakom pacijentu, stomatološka ordinacija garantuje vrhunske rezultate u svim segmentima dentalne zaštite. Pacijenti se mogu osloniti na najnovije tehnike u stomatološkom lečenju i estetskoj stomatologiji. Zdravlje i osmeh pacijenata su na prvom mestu, a poverenje koje stiču kroz godine rada temelji se na profesionalnosti, transparentnosti i kontinuiranoj edukaciji stomatološkog tima. Ovo je naročito važno za pacijente koji imaju fobiju od zubara, i veoma retko ili gotovo nikada ne idu na preglede.

    Mnogi nisu u stanju da odmah plate celokupnu proceduru, pa su razni popusti uvek dobrodošli. Pojedine ordinacije nude popuste za gotovinsko plaćanje, dok postoji i mogućnost plaćanja na rate. Sve ovo utiče na konačni odabir stomatologa koji će vam odraditi proceduru.

    Dobro je i raspitati se kod prijatelja ili porodice, ukoliko su imali iskustva, koga bi vam preporučili. Stomatolog koji okuplja stručan tim, i koji ima iskustva i vrhunske rezultate iza sebe, svakako neka vam bude prvi izbor. Najsavremeniji aparati i stručno obučeno osoblje garantuju najbolji kvalitet i dugotrajne rezultate.

    Bez obzira da li je u pitanju rutinski pregled, kompleksna sanacija ili estetsko unapređenje zuba, pacijenti izlaze sa sigurnošću da su imali najbolju moguću negu.

    Besplatna
    dostava

    Besplatna dostava
    za porudžbenice
    preko 5000 rsd

    Načini
    plaćanja

    Online plaćanje
    ili prilikom
    preuzimanja paketa

    Ino
    pošiljke

    Moguće slanje
    paketa u sve zemlje
    sveta DHL službom

    Sigurna
    kupovina

    Sigurna online
    kupovine posredstvom
    AllSecure sistema

    Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
    • Obavezni
    • Trajni
    • Statistika
    • Marketing