• Nekoliko sekundi dnevno za lepotu koja zrači

    • 05.05.2019
    Nekoliko sekundi dnevno za lepotu koja zrači

    Da li znate šta to povezuje zavodnice poput Rite Hejvort, Anđeline Džoli i Džulije Roberts?  Planetarna popularnost učinila je ove zvezde ikonama generacija, a njhova privlačnost postala je san ženama širom sveta.  

    Setite se scene iz filma Gospodin i Gospođa Smit, u kome Anđelina zavodljivo spušta svoju bujnu brižljivo podignutu kosu ili kultnog ostvarenja „Gilda“ u kome Rita Hejvort zamahuje gustim bujnim loknama.

    Gusta, sjajna kosa i blistava koža učinila je pomenute glumice nezobaravnim, a tajna njihove lepote upravo je u nezi, čuvanju organizama i opšteg zdravlja.

    Nega počinje rano, već u dvadesetim godinama, iako nam se tada čini da pored izlazaka u klubove, noćnog doručka u vidu najbržeg sendviča i dobre zabave ne postoje drugi prioriteti.

    Koža pamti svaki put kada nakon noćnog provoda ne skinemo šminku, a kosa kada satima pokušavamo da namestimo fizuru koristeći razne spravice za stilizovanje  i visoku temperaturu. Organizam zna kada nam je ishrana jednolična, kada brza hrana postaje svakodnevnica a povrća se sećamo samo sa slika iz školskih udžbenika.

    LEPA DEVOJKA, JOŠ LEPŠA ŽENA

    Iako ova izjava zvuči fenomenalno a čak deluje logično, nažalost nije pravilo. Setite se samo, koliko se iznenadite kada godinama kasnije sretnete prijateljicu iz srednje škole ili sa fakulteta. Iako se prvo prisetite ludih situacija iz mlađih dana ne možete da ne primetite promene u fizičkom izgledu. 

    Lepa zategnuta koža, sjajna kosa, negovane ruke i nokti zahtevaju mnogo ulaganja i nege, a upravo oni savršeno oslikavaju stanje vašeg organizma.

    Dobra genetika može pomoći da ostanete vitki, zdravi i bez mnogo bora, ali kosu i kožu lica sačuvaćete samo ukoliko o njima brinete.

    A kako između odlaska na posao, pripremanja dečjih obroka, vožnje do škole, treninga, klavira, hemijskog čišćenja, proslave kod kumova i šetnje po supermarketima pronaći vremena za sebe?

    OBROK NA SVAKIH 20 MINUTA ILI NEŠTO DRUGO?

    Odraslom organizmu potrebno je oko 150 mg Vitamina C dnevno, koliko sadrže tri pomorandže, vitamin E koji se nalazi u maslinovom ulju i bademima, svi B vitamini kojih ima u mesu, povrću, jajima. 

    Dalje, vitamin A opet u solidnim količinama, kao i gvožđe koje ćete pronaći u morskim plodovima i mesu, ili mahunarkama u vidu graška i pasulja. Nikako ne zaboravite i cink  za jačanje organizma. 

    Verovatno se pitate, kako bi zapravo izgledali obroci tokom jednog dana, kada bi uneli sve minerale i vitamine koji su nam potrebni, kao i da li bi to značilo da namirnice unosimo svakih nekoliko minuta kako bi dnevne potrebe bile zadovoljene.

    Rešenje za uštedu vremena i savršeno zadovoljenje svih potreba zauzima mali prostor u vašoj  torbi i oduzima svega nekoliko sekundi vremena. Merz Spezial dražeje obezbeđuju telu supstance neophodne za formiranje zdravih ćelija kože, kose i noktiju. 

    Znamo da lepota deluje iznutra, a Merz Spezial dražeje sadrže specijalno odabrane i pravilno dozirane aktivne supstance koje poboljašavaju opšte zdravstveno stanje.

    Kombinacija vitamina, minerala, mikroelemenata i ekstrakta proteina soje čine ovaj suplement jedinstvenim u formiranju jakog i zdravog organizma. 

    Samo dve Merz Spezial dražeje dnevno dovoljne su da potpomognu  vaše  prirodne biološke procese a da vam  lice blista.

    Ono što je najlbolje je da dražeje možete uvek nositi sa sobom. Ne morate računati miligrame vitamina i minerala, a prvi efekti su vidljivi već nakon tri meseca upotrebe.

    Besplatna
    dostava

    Besplatna dostava
    za porudžbenice
    preko 5000 rsd

    Načini
    plaćanja

    Online plaćanje
    ili prilikom
    preuzimanja paketa

    Ino
    pošiljke

    Moguće slanje
    paketa u sve zemlje
    sveta DHL službom

    Sigurna
    kupovina

    Sigurna online
    kupovine posredstvom
    AllSecure sistema

    Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
    • Obavezni
    • Trajni
    • Statistika
    • Marketing