Info linija 011/23-93-490 Besplatna dostava (min. 3500 rsd do 2kg)

Nekoliko sekundi dnevno za lepotu koja zrači


Da li znate šta to povezuje zavodnice poput Rite Hejvort, Anđeline Džoli i Džulije Roberts?  Planetarna popularnost učinila je ove zvezde ikonama generacija, a njhova privlačnost postala je san ženama širom sveta.

Setite se scene iz filma Gospodin i Gospođa Smit, u kome Anđelina zavodljivo spušta svoju bujnu brižljivo podignutu kosu ili kultnog ostvarenja „Gilda“ u kome Rita Hejvort zamahuje gustim bujnim loknama.

Gusta, sjajna kosa i blistava koža učinila je pomenute glumice nezobaravnim, a tajna njihove lepote upravo je u nezi, čuvanju organizama i opšteg zdravlja.

Nega počinje rano, već u dvadesetim godinama, iako nam se tada čini da pored izlazaka u klubove, noćnog doručka u vidu najbržeg sendviča i dobre zabave ne postoje drugi prioriteti.

Koža pamti svaki put kada nakon noćnog provoda ne skinemo šminku, a kosa kada satima pokušavamo da namestimo fizuru koristeći razne spravice za stilizovanje  i visoku temperaturu. Organizam zna kada nam je ishrana jednolična, kada brza hrana postaje svakodnevnica a povrća se sećamo samo sa slika iz školskih udžbenika.

LEPA DEVOJKA, JOŠ LEPŠA ŽENA

Iako ova izjava zvuči fenomenalno a čak deluje logično, nažalost nije pravilo. Setite se samo, koliko se iznenadite kada godinama kasnije sretnete prijateljicu iz srednje škole ili sa fakulteta. Iako se prvo prisetite ludih situacija iz mlađih dana ne možete da ne primetite promene u fizičkom izgledu. 

Lepa zategnuta koža, sjajna kosa, negovane ruke i nokti zahtevaju mnogo ulaganja i nege, a upravo oni savršeno oslikavaju stanje vašeg organizma.

Dobra genetika može pomoći da ostanete vitki, zdravi i bez mnogo bora, ali kosu i kožu lica sačuvaćete samo ukoliko o njima brinete.

A kako između odlaska na posao, pripremanja dečjih obroka, vožnje do škole, treninga, klavira, hemijskog čišćenja, proslave kod kumova i šetnje po supermarketima pronaći vremena za sebe?

OBROK NA SVAKIH 20 MINUTA ILI NEŠTO DRUGO?

Odraslom organizmu potrebno je oko 150 mg Vitamina C dnevno, koliko sadrže tri pomorandže, vitamin E koji se nalazi u maslinovom ulju i bademima, svi B vitamini kojih ima u mesu, povrću, jajima. 

Dalje, vitamin A opet u solidnim količinama, kao i gvožđe koje ćete pronaći u morskim plodovima i mesu, ili mahunarkama u vidu graška i pasulja. Nikako ne zaboravite i cink  za jačanje organizma. 

Verovatno se pitate, kako bi zapravo izgledali obroci tokom jednog dana, kada bi uneli sve minerale i vitamine koji su nam potrebni, kao i da li bi to značilo da namirnice unosimo svakih nekoliko minuta kako bi dnevne potrebe bile zadovoljene.

Rešenje za uštedu vremena i savršeno zadovoljenje svih potreba zauzima mali prostor u vašoj  torbi i oduzima svega nekoliko sekundi vremena. Merz Spezial dražeje obezbeđuju telu supstance neophodne za formiranje zdravih ćelija kože, kose i noktiju. 

Znamo da lepota deluje iznutra, a Merz Spezial dražeje sadrže specijalno odabrane i pravilno dozirane aktivne supstance koje poboljašavaju opšte zdravstveno stanje.

Kombinacija vitamina, minerala, mikroelemenata i ekstrakta proteina soje čine ovaj suplement jedinstvenim u formiranju jakog i zdravog organizma. 

Samo dve Merz Spezial dražeje dnevno dovoljne su da potpomognu  vaše  prirodne biološke procese a da vam  lice blista.

Ono što je najlbolje je da dražeje možete uvek nositi sa sobom. Ne morate računati miligrame vitamina i minerala, a prvi efekti su vidljivi već nakon tri meseca upotrebe.


Iz iste kategorije:

Kako se izboriti sa prehladom ili gripom u toku zime?

Kako se izboriti sa prehladom ili gripom u toku zime?

U jeku zime, kada slede sve niže temperature, veće padavime, mraz i manjak dnevne svetlosti, čak i najjači imunološki sistem ume da posustane. Dovoljno je jedan dan da izađete u laganu šetnju u tanjem kaputu, bez šala i kape, i da već vidite prve znake prehlade. Zimski period je period kada posebno treba da obratite pažnu na to šta obl...

Pročitajte više
Izlaganje suncu - prednosti i mane

Izlaganje suncu - prednosti i mane

Tokom čitave godine radosno odbrojavamo dane do tropskih temperatura, dužih dana i kraćih noći, lepršave garderobe, godišnjih odmora i svega što ide uz leto. Međutim, svako proleće posvećeno je upozoravanju stanovništva na štetne uticaje preteranog i direktnog izlaganja suncu, kao i na nove tehnologije zaštita od opekotin...

Pročitajte više
Zašto je važan balans omega 3 i 6 masnih kiselina?

Zašto je važan balans omega 3 i 6 masnih kiselina?

Poznato je da ljudski organizam sintetiše brojne molekule na osnovu sastojaka koji se svakodnevno unose putem hrane. Međutim postoje neke masne kiseline koje se ne mogu sintetisati, te je jedini način njihovog unosa upravo preko hrane ili određenih suplemenata. Omega 6 i omega 3 masne kiseline spadaju u tu grupu i suštinski su važne za naše z...

Pročitajte više