Info linija 011/23-93-490 Besplatna dostava (min. 3500 rsd do 2kg)

Preparati za mršavljenje


Dijeta, večita zagonetka, koja podjednako muči i muškarce i žene s tim da žene više o tome pričaju, dok se muškarci time opterećuju ali u tišini. Pitanje kako smršati jeste večita boljka velikog broja žena. Zbog nezadovoljstva svojom figurom, odlučuju se za mnoge rigorozne dijete ne bi li došle do savršene linije. To pitanje posebno ispliva na površinu pre Nove godine, pre početka leta ili pak nekih svečanih događaja kada svaka žena želi da izgleda što bolje. 

Volja, doslednost i predanost su potrebni da izvedemo male trikove koji nam mogu pomoći da smršamo i izgledamo zadovoljno. 


Više fizičke aktivnosti


Stari Latini su još govorili da je u zdravom telu, zdrav duh.  Pored toga što ćete skinuti po koji višak kilograma, bićete u formi, a što je najvažnije održavaćete telo zdravim. Ubacite lagane šetnje, prošetajte se posle posla. S obzirom na to da je skoro svaki posao usko povezan za kompjuter i da se sedi u proseku i po 6 sati, našem telu potrebna je određena aktivnost kako bi mišići funkcionisali. Izađite dve stanice pre kuće i odšetajte. Osećaćete se bolje sa više energije. Ne znači da ćete odmah smršati, već da ste na dobrom putu da popravite svoju liniju, ali i u tome treba biti dosledan, što znači da jedna nedelja šetnje nije dovoljna. Treba da uspostavite kontinuitet. Ukoliko imate vremena možete krenuti i na neki trening. Sada su mogućnosti velike od pilatesa, fitnesa do teretana koje rade 24 časa. 

Regulišite ishranu


Šta to znači? To ne znači da treba da gladujete već da vam ishrana bude izbalansirana i uravnotežena. Grickalice i brza hrana su samo trenutno zadovoljstvo, koji na duže staze stvaraju samo probleme. Ne samo da ćete nabaciti stomačić i „jastučiće masti“ oko struka već rizikujete da dobijete holesterol, što priznaćete nije rešenje. Enorman broj dijeta koje nalazite na internetu mogu pomoći ali kratkotrajno. 


Budite umereni


Promenite loše nezdrave navike, regulišite ishranu. Ne morate jesti u ponoć kanticu krema. Umesto toga popijte čašu vode. Doručak je najvažniji obrok stoga može biti i najjači, ali trebalo bi da bude raznovrstan što ne znači da treba da pomešate i slatko i slano. Meso je zdravo, ali opet u granicama normale. Piletina i riba su uvek dobar izbor, s tim što ponekad treba dati sebi oduška i pojesti dobro parče teletine ili svinjetine, naravno ako ste ljubitelj iste. 

Što manje hleba


To nije neka floskula, već dobar savet kojeg bi valjalo da se pridržavate. Hleb sadrži najviše ugljenih hidrata što nije uvek dobro za naše telo i liniju, ali su hidrati isto važni, te ih možete nadoknaditi unošenjem drugih namernica kao što su kelj, krastavac, karfiol. 

Više tečnosti


Pijte, vodu! Minimum osam čaša vode na dan! Koliko puta ste samo to čuli? Ne savetuju stručnjaci to bez razloga. Važno je da naš organizam ne dehidrira jer nam to smanjuje snagu. Često mislimo da smo gladni, a zapravo smo žedni, zato je uvek potrebno popiti čašu vode pre obroka. Pored vode, pijte prirodne čajeve i izbegavajte veštačke sokove, koji imaju više šećera nego pravog soka. 

Proizvodi za mršavljenje


Ono što vam takođe može pomoći da skinete koji kilogram jesu i proizvodi koji su klinički dokazani da pomažu i ne nanose štetu organizmu. Među njima posebno se ističe jedinstvena sinergijska formula koja ubrzava metabolizam, podstiče sagorevanje masti i potrošnju kalorija Solgar Thermogenic complex. Proizvod ne sadrži gluten, kvasac, pšenicu, soju niti mlečne sastojke te je formulisan bez upotrebe konzervansa, veštačkih aroma ili boja. Ovoj listi efikasnih proizvoda dodaćemo i zeleni čaj za čija se delotvorna dejstva zna još od starog veka ali i jabukovo sirće sa vitaminom C. Ono je bogato oligomineralima, posebno gvožđem za čiju apsorpciju je nephodan vitamin C, koji se nalazi u ovom preparatu. Zato se i preporučuje za sagorevanje masti u organizmu, bolji rad sistema organa za varenje, za čišćenje organizma od toksina i povečanje optpirnosti. 


Mršavljenje nije uvek mučan proces, ali jeste dugostrajan. Sledite savete, budite dosledni tome i videćete da rezultati neće izostati. 


Iz iste kategorije:

Zašto su probiotici važni?

Zašto su probiotici važni?

Probiotici su živi mikroorganizmi koji pozitivno utiču na zdravlje ukoliko se uzimaju u određenoj količini – definicija je Svetske zdravstvene organizacije. Njihov učinak na naš celokupni organizam je višestruk, a razloga za to je mnogo. Pored toga što održavaju normalnu bakterijsku floru u telu, pomažu prilikom gubitka telesne mase, &s...

Pročitajte više
Simptomi trudnoće

Simptomi trudnoće

Svaki čovek je jedinstven. Individua za sebe. Originalan i neponovljiv. Upravo se zato i simptomi neke bolesti i stanja manifestuju potpuno drugačije kod jedne, a potpuno drugačije kod druge osobe. Uloga simptoma značajna je za brže postavljanje dijagnoze stanja koje ih je izazvalo.  Tako se i simptomi trudnoće razlikuju od žene do žene. Jedan od razloga jes...

Pročitajte više
Pripremite kožu i kosu za leto

Pripremite kožu i kosu za leto

U iščekivanju leta, putovanja, odmora na plaži i suncu često nam se desi da zaboravimo na dodatnu negu i zaštitu i to posebno kose i kože. Neretko se dešava da izgorimo jer se nismo pravilno zaštitili što dalje vodi do pada imuniteta, vrtoglavice ili pak povraćanja ukoliko smo previše bili izloženi suncu i visokim tempera...

Pročitajte više