• Umoran izgled lica

    • 24.11.2019
    Umoran izgled lica

    Na pitanje šta je nekome najlepše na nama dobićemo mnoštvo različitih odgovora. Doduše, neki od njih će se i ponavljati. Nekada nismo ni svesni šta drugi ljudi mogu da primete na nama i da zavole, stoga će nas mnogi odgovori i iznenaditi. Zajedničko svim tim odgovorima jeste to da će 90% njih biti vezano za naše lice ili deo njega.

    Naša lica su jedinstvena kreacija gena, mimike i načina života. Geni nisu nešto na šta smo mogli da utičemo, ali mimika i način života su itekako dostupni za promene. Daleko od toga da je to lako uraditi kao što je reći, ili da će se poboljšanja videti već sutradan. Još kao mali smo naučili da treba strpljivo čekati ono što je za nas vredno. Dakle, nega kože lica je trka na duge staze tokom koje se svakodnevno zalažemo.

    Mimika, odnosno facijalna ekspresija, podrazumeva, uglavnom nesvesne, pokrete lica. Ona ima izuzetno veliku važnost za neverbalnu komunikaciju. Pokretanjem raznih mišića lica stvaramo izraze iznenađenosti, zbunjenosti, ljutnje, radosti, tuge i sl. Svakim ponavljanjem tih određenih pokreta formiramo nove bore na našem licu ili produbljujemo stare. Poznatno je da je suva koža znatno sklonija nastanku bora nego masna. 

    Korišćenjem Eucerin VOLUME-FILLER dnevne i noćne kreme sebi ste obezbedili obnavljanje konture kože lica koje se gube starenjem. Sa starenjem nestaju volumen i čvrstoća i koža gubi mladalački izgled. Dnevna krema sadrži tri aktivna sastojka, a to su: magnolol koji obnavlja volumen kože lica, oligopeptidi koji podstiču sintezu kolagena i time povećavaju čvrstinu kože i hijaluronska kiselina koja ublažava i vidno smanjuje bore. Noćna krema, pored ova tri sastojka, sadrži i dekspantenol koji podstiče obnovu ćelija tokom noći. Redovnim korišćenjem ove kreme, tonus kože se pobošljava, a bore se ublažavaju. Koža je hidrirana i vraća joj se volumen. Ova krema sadrži UV filtere koji sprečavaju starenje kože uzrokovano izlaganjem štetnim UV-zracima. Dovoljna je primena jednom dnevno na prethodno očišćeno lice. Može se reći da je Eucerin VOLUME- FILLER krema skoro pa savršena.

    Mnogi predstavnici muškog pola su se izjasnili kao osobe koje smatraju da sitne bore na ženskom licu odaju utisak privlačne zrelosti, prirodnosti i ljupkosti. Opet, jedino važno je da se svi mi osećamo prijatno i lepo u vezi naših lica. I kao što je davno rečeno, bolje da na licu imamo bore koje ukazuju na pređašnju sreću, nego one koje ukazuju na brigu i tugu.

    Osim što je većini žena veoma važno da imaju zdrav, blistav ten i zategnutu kožu, odmoran izgled lica je ono za čim najviše žude. Beživotna boja kože, kao i tamni kolutovi ispod očiju estetici su neprijatelj broj jedan. Eucerin Even Brighter je krema protiv hiperpigmentacija. Ona  ujednačava ten kože lica i smanjuje vidljivost fleka. Kao rezultat preteranog izlaganja štetnim sunčevim zracima, hormonskim promenama i oksidativnim procesima,  u orgamizmu dolazi do stvaranja viška melanina. Usled toga, koža gubi ujednačenost tena i nastaju pege i tamne fleke. Stalnom primenom, izgled kože se pobošljava, i smanjuje se vidljivost tamnih promena na koži.

    Tamni kolutovi ispod očiju i podočnjaci nekada se ispoljavaju u paru, a nekada zasebno. Koji god da je slučaj, svakako su nepoželjni na našem licu. Podočnjaci mogu nastati kao rezultat loših životnih navika, nedostatka sna ili vitamina, lošeg načina ishrane, stresa, dehidratacije, genetike i starenja. U zavisnosti od toga šta je uzrok podočnjaka njihov izled i boja variraju od crne, preko plave, pa sve do žute. Svaka žena koja se bori sa ovim problemom prvu pomoć traži u kremastim korektorima različitih boja koje neutrališu boju podočnjaka. Uz Vichy Mineral 89 eyes neće biti neophodno korišćenje dodatnih kozmetičkim proizvoda. Sa 89% mineralizovane termalne vode Vichy formulisane sa hijaluronskom kiselinom prirodnog porekla i čistim kofeinom. Minéral 89 Eyes je vaša doza snage za svežiji pogled. Minéral 89 Eyes jača barijeru kože na području oko očiju, uglačava tanke bore uz 24-časovnu hidrataciju i smanjuje tamne podočnjake za odmorniji izgled. Reč je o hipoalergenoj formuli ispitanoj na osetljivoj koži. Ova krema je klinički, oftalmološki i dermatološki ispitana.

    Kako bismo svojoj koži obebedile sve što zaslužuje, mnoge se usmeravamo ka kvalitetnijoj ishrani, unosu potrebne količine vode, ostavljanju duvana i redovnom snu. Međutim, nekada način života ili sredina u kojoj živimo nam ne olakšava pokušaj da ispravimo svakodnevne, loše navike, minimiziranje stresa ili boravka u zagađenoj okolini. Vichy MINÉRAL 89 je jedinstvena kombinacija Vichy mineralizovane termalne vode po prvi put u koncentraciji od 89% udružena sa hijaluronskom kiselinom prirodnog porekla. Minéral 89 jača funkciju barijere kože, koja je svakim danom sve jača u borbi protiv štetnih uticaja zagađenja, stresa i umora. Iz dana u dan koža je bolje hidrirana, boljeg tonusa i blistava. Preporučeno je njeno korišćenje na dnevnom nivou. Poboljšanje je zagarantovano.

    Većina pripadnica lepšeg pola ne shvata važnost zdravog načina života u mlađim godinama. Koža pamti i mnogi naši postupci štetni po kožu će se ukazati na njoj tek nakon par godina. Nedavna istraživanja su pokazala da je za ženu najbolje da se posveti pravilnoj nezi kože u ranim dvadesetim. Ne čekajte više nego što morate. Obezbedite sebi neophodne preparate koji će vam pružiti mogućnost da uz par minuta dnevnog truda ostvarite neprocenjiv izgled vašeg lica.

    Besplatna
    dostava

    Besplatna dostava
    za porudžbenice
    preko 5000 rsd

    Načini
    plaćanja

    Online plaćanje
    ili prilikom
    preuzimanja paketa

    Ino
    pošiljke

    Moguće slanje
    paketa u sve zemlje
    sveta DHL službom

    Sigurna
    kupovina

    Sigurna online
    kupovine posredstvom
    AllSecure sistema

    Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
    • Obavezni
    • Trajni
    • Statistika
    • Marketing