• Roditelj Plus

  Čekate bebu ili ste je već dobili? 

  Priključite se našem Klubu roditelj PLUS i ostvarite pravo na popuste i poklon

   
  U želji da pomognemo roditeljima u zahtevnoj prvoj godini života bebe, napravili smo poklon projekat Roditelj PLUS, koji prati niz različitih pogodnosti!


  Klub Roditelj PLUS donosi brojna iznenađenja. Prvo je poklon torba za kolica, takvog dizajna da može odgovarati i dečacima i devojčicama. Kad se otvori torba, slede sledeća iznenađenja. Torba je puna poklončića i uzoraka koji mogu biti od velike koristi baš u prvim mesecima, ali i kasnije! 

   

  Pored torbe za kolica dobijate i Roditelj PLUS lojalti baby card uz koju ostvarujete pravo na popuste do 50% na preparate iz specijalne popuste kreirane specijalno za vas. Popusti za klub Roditelj PLUS koji važe ceo mesec  i popust za vlasnike lojaliti kartice Roditelj PLUS popusti od 01-07. svakog meseca . Na poklon dobijate i knjigu na preko 100 strana, punu vrednih saveta za zdravo roditeljstvo. U knjizi možete pročitati kako se neguje dete kad ima temperaturu, grčeve, dijereju, ojed, osip, atopijski dermatitis… Kako se neguje nos bebe, šta je važno za izbor probiotika, kao i suplemenata. Majke mogu naći inspiraciju i motivaciju za dojenje, ali i da saznaju da pomognu svojoj bebi da pređe na nemlečnu ishranu i mnoge druge korisne savete.

   

  Zapravo, uz program Roditelj PLUS, roditelji imaju priliku da opuštenije i sigurnije donose odluke o izboru adekvatnih proizvoda za negu bebe, naročito ako je prva u porodici. Čitajući knjigu, saznaće na šta treba da obrate pažnju, šta neki proizvod čini kvalitetnim itd. Isprobavajući i koristeći poklone iz torbe moći će i lično da se uvere u kvalitet proizvoda.

   

  Kasnije, svakog meseca će se ukazivati prilika za povoljniju kupovinu, kako proizvoda predstavljenih u torbi, tako i nekih drugih proizvoda, u okviru posebno osmišljene akcije koja će važiti ekskluzivno za učesnike Roditelj PLUS programa.

   

  Kako do poklon torbe za kolica?

  Uz svaku prudžbinu proizvoda za bebe i majke u iznosu od 15.000 din ostvarujete pravo na poklon torbu i lojaliti karticu Roditelj PLUS.

  *važi samo za online kupce

   

  Partneri projekta Roditelj PLUS
  Realizaciju projekta Roditelj PLUS podržale su kompanije: Galenika, Hemofarm, Proton System, Cetis Pharm, Ceumed Pharma, Esensa, Bayer, Pharmaswiss, Salveo i Servier.

  Besplatna
  dostava

  Besplatna dostava
  za porudžbenice
  preko 5000 rsd

  Načini
  plaćanja

  Online plaćanje
  ili prilikom
  preuzimanja paketa

  Ino
  pošiljke

  Moguće slanje
  paketa u sve zemlje
  sveta DHL službom

  Sigurna
  kupovina

  Sigurna online
  kupovine posredstvom
  AllSecure sistema

  Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing